Un comentariu

Presa Britanica da dovada de prostie nemarginita acuzand-o pe EG de playback

Trebuia sa sara in sus si cate un „incopetent” pentru a ataca valorile unei tari ca Romania. Nu zic ca sunt voci nemaipomenite in Romania, dar Elena Gheorghe a stiut sa se descurce la concursul Eurovision ajungand tot odata in finala.

Dar presa britanica crede ca au avut un slagar foarte frumos, dar s-a vazut cat de jalnici si de prost gust s-au prezentat la concurs, desi prezentatorul Graham Norton tot facea comentarii cretine la adresa Elenei Gheorghe.

Cred ca o persoana ca asta ar trebui data afara din televiuziunea si mai ales data in judecata pentru acuzatii nefondate si motivate, dar mai ales ar trebui scos in fata intregii lumi, scuipat si batut.

Nici nu ma mai mira faptul ca exista asemenea „specimene” si mai ales  in Marea Britanie, unde englezii au o „ura” pentru noi, la fel cum sustine si Mircea Badea sa dea dovada asta de inteligenta rara si plina de prostie acuta.

Dar „speta societatii” cum nu a putut sa se abtina nici la aparitia Alinei Sorescu pentru acordarea punctelor a tarilor, s-a trezit sa o critice:  „this happy creature is named Alina…”

Aici aveti o alta serie de critici facute de mascariciul nr. 1 al Marii Britanii:
– Albania (when you listen to the next song, bear in mind that the singer is only 17 and she is surrended by some weird creatures, but where was her mother when they decided to do that?)
– Portugalia (they are in the competetion for more than 40 years and they never won. We think we got it wrong…)
– Danemarca (the next song will sound very Boyzone like, that is because is written by R.K. and the singer is looking and singing like R.K. That is spooky…Si la final comentariul a continuat in aceeasi termeni)
– Franta (I don’t know who is Patricia Kaas, but apparently she sold over X milion albums, she must be famous)
– Islanda (nice song but I don t think a girl dressed in a blue dress, ever won the competition)
– Turcia (you will see a song where the dancer missed entering the show and they grabbed the driver to send into the scene).

Si comentariile de acest gen au continuat.

Avand o gramada de dezamagiri din cauza voturilor, dau sa caut pe diferite canale tv, stiri despre tema asta si ajung la Otv. Postul de televiziune Otv avand ca invitati personalitati mari din industria de celebritate din Romania au facut o emisiune speciala pe tma Eurovisionului, chiar in seara cu pricina. Dupa discutia telefonica cu Luminita Anghel, intra in legatura directa Dan Manoliu, seful delegatiei romaniei la Moscova, adica „bugetistul” care trebuia sa se ocupe de imaginea Elenei Gheorghe, raspunde intrebarilor facute de prezentatorul emisiunii cu o aroganta nemai vazuta si iesita din comun. Pai se poate ca domnul Manoliu sa arunce banii pe promovarea imaginii a tari noastre decat sa sii bage la el in buzunar, iar Romaniei sa ii acorde doar un salut cordial „Romania te iubesc/ recunosc, sunt un jeg„.

Acest domn, care nici macar nu stiu ce cauta in asemenea loc daca sterfeleste in halul asta numele tarii noastre, ar trebui sa se puna la zida, sa programeze 10 sec mitraliera, sa se duca fuguta la zid si:

Puteti urmari si voi discutia dintre Dan Manoliu si prezentatorul Otv-ului:

Reclame

One comment on “Presa Britanica da dovada de prostie nemarginita acuzand-o pe EG de playback

  1. In ciuda faptului ca Romania nu a avut destule fonduri alocate pentru Eurovision, atat pentru spectacol, cat si pentru o pregatire temeinica….vocea Elenei este de necontestat…s-a observat clar ca a cantat live, si in acelasi timp chiar extraordinar de bine…in zadar incearca unii si altii sa se afirme prin prostie si acuzatii nefondate….Chiar daca nu s-a clasat pe nu stiu ce loc, caci relatiile si neajunsurile se manifesta in orice domeniu…Elena s-a prezentat si ne-a reprezentat binisor….

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: