4 comentarii

S-a dat drumul la Caravana Vitas in Romania///\\\ Vitas – Vindeca Boli Prin Muzica Lui

E incredibil ce pot face fanii pentru un idol al lor, de al promova in Romania.

„Familia” Vitas de pe http://www.vitas-romania.ro au dat startul la o caravana pentru promovarea artistului Vitas, in care cuprinde un traseu Bucuresti- Buzau- Focsani- Bacau- Piatra-Neamt cu oprire la Iasi. Fanii pot sa ii vada in oresele mentionate distribuind pliante, afise si cd-uri de promovare. Sun oameni de treaba, ficeare cu o personalitate puternica si incredibil de frumoasa. Deci, fani: alaturati-va caravanei ;).

Douaceaie le ureaza multa bafta si succes.

//////////////////////////////////////////////\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\


Vitas – Vindeca Boli Prin Muzica Lui

A iesit un articol impresionant, Vitas vindeca boli in Europa, China, Coreea si Norvegia . Sincer, de asa ceva numai auzisem in viata mea, dar se pare ca un „miracol” este.

Tanarul artist rus Vitalii Vladasovici Graciov, cunoscut ca Vitas, a concertat pe 25 februarie la Sala Palatului. El are o muzica si o interpretare deosebite, trecand cu usurinta de la sopran la tenor, fiind singurul artist care poate atinge registrul fluierului. De asemenea, se mai spune despre muzica lui ca are efecte tamaduitoare. Concertul pe care l-a sustinut la Bucuresti a fost transmis de TVR 2 in ziua de Pasti. Un punct forte al concertului artistului a fost melodia „Lie Ciocarlie“, pe care a interpretat-o in limba romana si impreuna cu maestrul Gheorghe Zamfir. Producatorul artistului Vitas, Serghei Pudovkin, a declarat ca spera ca piesa „Lie Ciocarlie“ sa fie inclusa pe urmatorul sau album.

Stilul muzical a lui Vitas se regaseste undeva intre „High art“ si „Pop art“, etaland un talent exceptional. Vitas poate canta absolut orice gen muzical, de la pop cu influente techno pana la opera. Are cea mai buna voce din lume, numita si „Vocea de Diamant“. Considerat un adevarat miracol, tanarul rus a reusit sa intre in Cartea Recordurilor ca singurul cantaret din lume a carui voce cuprinde cinci octave si care poate canta in registrul fluierului, trecand cu usurinta de la timbrul de tenor la cel de soprana. Muzica tanarului rus este folosita in scopuri terapeutice in unele clinici din Europa, China, Coreea si Norvegia. Este si unicul artist care are monument in Shanghai.

Este unul dintre cei mai cautati oameni de pe Youtube, avand aproape 4 milioane de vizitatori la un singur clip, „Opera nr. 2“. Chiar daca este celebru, viata lui Vitas este mai putin cunoscuta, in special pentru ca artistul nu da interviuri.
Desi este unul dintre cei mai iubiti oameni din Rusia, tanarul contratenor a avut si cateva probleme cu unii critici, care l-au acuzat ca isi prelucreaza inregistrarile si ca face playback pe scena. Artistul a negat zvonurile si, ca sa-si dovedeasca talentul, si-a dat la o parte microfonul in timpul concertelor, astfel incat publicul sa-i auda vocea neamplificata, voce asigurata la suma de 2.500.000 de euro pentru 25 de ani.
Vitas a afirmat ca va reveni in Romania in cadrul Turneul Mondial „Sleepless Night“, care se va desfasura pe parcursul anilor 2009-2010 in 50 de tari si care a inceput in aprilie, in China.

De: Camelia Ruxăndroaia

Sursa: http://www.info-sanatate.ro

Am gasit video asta in care se vorbeste de vocea lui avand efecte miraculoase pentru bolnavi, si arata cum oameni se duc la concerte cu bidoane de apa ca sa binecuvanteze apa cu vocea sa. Sunt si cateva interviuri cu cateva cazuri de boala al unor simpli oameni.4 comments on “S-a dat drumul la Caravana Vitas in Romania///\\\ Vitas – Vindeca Boli Prin Muzica Lui

  1. hey! parca ieri scrisesesi un articol interesant.
    nu am apucat sa`l citesc in intregime, ce s-a intamplat cu el?

  2. imi poti spune sau afla cand mai are concerte in romania??????si ce data, ora, zi ,an……

  3. am impresia ca nu foarte curand. avand in vedere ca nu au fost multi la concert… l-a cam dezamagit. Oricum asa este romanul, nu apreciaza decat manelele si alte porcarii.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: