Lasă un comentariu

Guvernul lanseaza programul „mai ieftin ca o cola” :))

Coplesit de lista tot mai lunga de neajunsuri provocate de criza economica mondiala si de nivelul crescand al saraciei din tara, care l-a determinat pe un brasovean sa-si manance mana de suparare, guvernul Romaniei a decis astazi printr-o ordonata de urgenta sa lanseze programul „Mai ieftin ca o cola”, o campanie de ajutorare a populatiei prin care oricine poate contracta credit bancar sau achizitiona produse, mai ieftin ca o cola.

„Este o idee excelenta,” declara un cetatean suspect de asemantor cu Lucian Viziru, „acum sunt pregatit, sa-mi reincarc cartela, bag 30 de minute sa o sun pe Mirela, muncesc pe santier si imi iubesc schela, direct din cartier…”

Destinata atat persoanelor fizice cat si celor cu probleme juridice, superoferta este disponibila in 51 de judete, Tinutul Secuiesc si pe centura Ploiestiului si include o oferta vasta de produse: de la tractoare, la femei gonflabile, bibelouri cu pescari chinezi, alimente si chiar sticle de cola.

Unul dintre primii beneficiari ai programului „mai ieftin ca o cola” este chiar Primul-ministru Emil Boc care a achizitionat recent o pereche de pantofi cu toc cui de 12 centimetri, teoretic pentru sotie.  (times.ro)

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: