2 comentarii

Inima Salbatica – formatia manele-rockmetal

Ah ah ah….ce sa zic :)) o formatie din Polonia care se numesc Inima Salbatica sunt innebuniti dupa manelista Denisa (ai cazut si ti-ai rupt…upps) si asa s-au hotarat dansii sa faca o trupa rock dar pe melodiile Denisei.

Va rog asculati uan din metalurile de fier manelare 😀 dar restul le puteti asculta pe myspace (mai jos)

Donshorii astia au explicat toata harababura asta cu ideea lor cretina chiar pe site-ul lor http://terror.org.pl/~sproket/inima-salbatica/ in care au zis ashea:

Suntem putin surprinsi de situatie mai ales ca noi ne aflam in vacanta si nici macar nu stiam ce s-a intamplat. La inceput am crezut ca sistemul de pe MySpace are probleme, numarul vizitatorilor crescuse enorm. Apoi am realizat ca oamenii vor sa afle de unde a pornit acest proiect.

Vilcinescu este DJ la radio iar anul trecut a gazduit saptamanal o emisiune de metal la un post local. La finele fiecarei emisiuni exista o sectiune speciala disco cu o piesa din fiecare tara aleasa pentru program. A amanat editia despre Romania pentru ca nu stia exact ce sa difuzeze. Un prieten de la Postul Radio National l-a sfatuit sa caute pe Internet cuvantul manele.

Prima adresa de pe Google era cea cu site-ul Denisei. I-a placut atat de mult muzica incat a decis sa faca un program doar despre manele, apoi a devenit fan. Pentru ca era noiembrie 2009, iar Denisa avea sa implineasca 20 de ani, Vilcinescu a decis sa faca o emisiune doar cu muzica ei. Insa avea nevoie de remixuri. Din moment ce nu existau asemenea piese a apelat la ajutorul unor prieteni pentru o serie de piese metal si electronica. DJ Stront, fost membru in formatia SemaforCe si Sproket, fost chitarist in trupa metal Atropos in care a cantat si Vilcinescu.

Primele doua inregistrari au fost Azi esti bun, maine esti rau, aranjata si mixata de Stront si Dragoste multa si ura, aranjata, inregistrata si mixata de Sproket.

La acea vreme Vilcinescu trebuia sa participe la un ciclu de emisiuni radio despre Balcani asa ca a pregatit inca o serie de versiuni extreme dupa piesele Denisei. Astfel a aparut si piesa Inima Salbatica, inregistrata la 220 bpm.

E evident faptul ca nu suntem o trupa serioasa. Ascultam metal insa ne place si muzica Denisei. E ceva rau in asta? Inima Salbatica este pur si simplu un alt proiect la care am lucrat cu mare placere. Vrem sa unim oamenii nu sa-i despartim. Am decis sa combinam genuri muzicale ce par imposibil de apropiat. Este o scala pentatonica din punct de vedere muzical.

sursa: metalhead.ro

Au si myspace: http://www.myspace.com/inimasalbatica si facebook: http://www.facebook.com/pages/Inima-Salbatica/


2 comments on “Inima Salbatica – formatia manele-rockmetal

  1. […] Inima Salbatica – formatia manele-rockmetal Thu Aug 12, 2010 22:31 pm Ah ah ah….ce sa zic ) o formatie din Polonia care se numesc Inima Salbatica sunt innebuniti dupa manelista Denisa (ai cazut si ti-ai rupt…upps) si asa s-au hotarat dansii sa faca o trupa rock dar pe melodiile Denisei. Va rog asculati uan din metalurile de fier manelare dar restul le puteti asculta pe myspace […] […]

  2. Haha, am trăit s-o aud și p-asta :))

    Oricum, nu sună bine. Tot e vocea Denisei care nu-mi place. E acea voce de manele, cu lălăit și bla bla. Bleah!

    PS: Au început să combine până și rock-ul cu manelele? Pff!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: