9 comentarii

Fotograful ce s-a sinucis 3 zile dupa ce a facut aceasta poza

Fiin pe za faimos Facebook, vad o postare interesanta din partea cuiva….curiozitatea ma impingea sa ma uit. Ce vad?

The Photographer Committed Suicide 3 Days After Taking This Picture 😥

Practic este o poza facut de un fotograf pe nume Kevin Carer care s-a sinucis dupa ce a facut mai multe poze in Sud Africa si fiin foarte marcat de ceea ce a vazut acolo fiind dupaia criticat si etc etc( cum e lumea asta de shit) dansul a luat decizia sa se sinucida.

Mai multe info: http://en.wikipedia.org/wiki/Kevin_Carter

Dupa cum spuneam, poza ce „a umplut paharul” a fost aceasta.


Reclame

9 comments on “Fotograful ce s-a sinucis 3 zile dupa ce a facut aceasta poza

 1. Ce viata trista au unii si noi ne plangem pentru ceea ce avem..ar trebui sa ne fie rusine pentru toata indiferenta si pt tot egoismul care iese din noi…Noi meritam sa fim acolo ,nu ei,asteptand ca vulturul ala sa ne ciuguleasca carnea…groaza si jale….
  Pacat insa ca baiatul asta s-a sinucis…ar fi trebuit sa faca si mai multe poze pe care sa le raspandeasca prin lume..dar pacat ca nu stim cui i-ar fi pasat….

 2. poza a fost facuta in martie ’93 si el s-a sinucis in iulie ’94. Si tipul a asteptat 20 de minute in speranta ca vulturul isi va intinde aripile, lasand copilul sa sufere. pentru o poza mai buna. nah

 3. Dumnezeu sa-l odihneasca!!!!Cruda realitate!!!Pacat ca a luat acea decizie nu trebuia sa cedeze,in locul sau tocmai acele poze m-ar fi motivat sa merg si mai departe si sa iau atitudine ca aceste lucruri sa fie cat mai bine constientizate de intreg globul.

 4. deci, voi stiti acum ca de fapt tipul s-a sinucis un an dupa ce a facut poza, nu 3 zile, nu?

 5. Susan Sontag scria in cartea sa „Despre fotografie” („On Photography”): „…Persoana care intervine nu mai poate inregistra; persoana care inregistreaza nu poate interveni.” ….
  deci ori il laudam pt cea mai buna fotografie tragica….ori il criticam ca nu a ajutat fetita. Omul ala era satul de moarte….a vazut oameni in viata, care in cateva secunde s-au dus…au ramas pozele. deci…
  si oricum s-a sinucis ca nu mai avea bani, ca daca avea bani sa traiasca si sa-si ia drogurile necesare ar mai fi facut ceva poze sau s-ar fi adancit si mai mult in deceptii.

 6. da ma da nu avem de unde sa stim dak la mankt sau nu k nu a facut si o poza dupaia

  • cruzimea, lipsa de mila pe care a aratat-o doar stand si asteptand o imagine mai buna in timp ce copilul suferea e suficient de relevanta pentru mine. Ca a alungat vulturul mai apoi nu e cine stie ce bunatate. Mi se pare un ticalos mizerabil

 7. daca el alunga vulturul (care nu ataca la momentul respectiv) si lua copilul de acolo, in acest moment eu -tu-noi toti care privim aceasta poza nu stiam ce se intampla acolo si nici nu am fi avut, probabil, gandul de a interveni si a ajuta. o poza face cat o mie de cuvinte, si de multe ori pozele au miscat inimi, au deschis minti, au provocat actiuni. ne hazardam sa-l caracterizam

 8. maria , lasi de dorit ! crede`ma

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: