Lasă un comentariu

Am fost acolo, am fost sa vad…

De multa vreme am vrut sa incep prin a arata populatiei, locurile unde ma duc si ceea ce descopar in acele locuri. Ideea de a scrie despre acel loc si a arata poze sau o mica descriere pentru viitorul calator, va fi ca un mic ghid. De obicei pe site-urile principale gasesti informatii generale, dar foarte rar cu o descriere de prin imprejurimi sau alte obiective unde pe parcurs le descoperi singur si nu stii ce sunt ele.

Sunt de pararere ca atunci cand explorezi un loc, tot ce vezi cu ochii tai, ai alta imagine, lume, culoare, contrast fata de ce iti povesteste unul si altul sau ceea ce citesti depre acel loc. Poti ajunge in varful unui munte, iar de-acolo ai vazut o imagine total diferit cu ce ti-ai fi imaginat.

In ultimii 2 ani am fost acolo si am fost sa vad: Romania -> Brasov -> Sighisoara -> Tg. Mures.  Cehia, Germania -> Nurnberg -> Neumarkt -> Berchtesgardenland -> Neuschweinstein, iar in Austria am sa expun printre zecile de orasele cele mai importante: Vienna, Salzburg, Bad Ischl.

O sa incerc sa fac pentru fiecare loc, o mica prezentare asa cum o vad eu si sa expun cateva poze.

Pentru mai multe poze, o apreciere, o critica sau un comentariu va astept pe pagina mea de pe Facebook https://www.facebook.com/ambrozi.andreea

Lectura si informare placuta.DSC_0010

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: