8 comentarii

Cea mai faimoasa fotografie din lume

Adaugam inca un articol partii de „bizar in lume”, cu un lucru foarte impresionant si surprinzator. Este vorba de o fotografie din medicina care a devenit un succes imens peste tot in lume chiar provocand in Irlanda o miscare principala impotriva avortului.

Poza a fost realizata de un fotograf american, in timpul unei operatii de coloana, efectuata pe un fat aflat in uterul mamei in a 23-a saptamana. Fotograful nu se gandea ca va realiza cea mai importanta lucrare din viata lui, scopul initial fiind doar documentarea operatiei de coloana.

In timp ce Paul Harris fotografia procesul operatiei efectuate in clinica de chirurgie a Universitatii Vanderbilt din orasul Nashville, Tenesse, el a reusit sa imortalizeze momentul in care copilasul si-a ridicat mana din uterul mamei si a prins degetul medicului.

Manuta care a cucerit milioane de oameni este al lui Samuel Alexander, care s-a nascut pe data de 28 decembrie, acum doi ani. Daca ne gandim, ne dam seama cat de vulnarabila este viata unui om. Medicii au fost siguri ca fatul nu ar fi supravietuit in afara uterului, si de aceea au decis sa-l opereze in interiorul lui. Dupa interventie uterul a fost inchis la loc, astfel incat fatul sa se dezvolte in conditii normale.

Prezenta imagine este considerata cea mai importanta fotografie din domeniul medicinii si Samuel este cel mai tanar pacient care a fost supus unor astfel de operatii. Probabil Samuel Alexander Arms va avea intr-o zi posibilitatea sa-i stranga mana doctorului Brunner, de data asta in afara uterului mamei.

Reclame

8 comments on “Cea mai faimoasa fotografie din lume

  1. Nu stiam chestia asta,.Oricum,pe cat e de socanta,pe atat e de admiratb curajul doctorului care a facut operatia respectivs.
    Fara cuvinte!

  2. Impresionant! ! felicitari doctorului care a dorit cu tot sufletul sa salveze o viata! Asta dovedeste ca D-zeu pune suflet si viata chiar din primele zile de sarcina si pana la venirea pe lume, si ca aceea fiinta are afecte chiar de la inceput. Ar fi grozav sa se faca o campanie antiavort iar mamele sa constientizeze ca avortul e o crima .

  3. miscator…….dar n-as folosi asta impotriva avortului…ci ca pe o „slava vietii” daca pot sa-i zic asa……

    bucurati-va de viata si multumiti in fiecare zi celor care v-au dat-o…….

  4. manutza…o minune mica de la Dumnezeu. 🙂

  5. omule alta poza nu gaseai? nota 10 pentru post dar poza aia ma face sa „renunt” la mancarea care am savurat-o mai devreme 😀

  6. remarcabil dar tot o data incredibil e ceva de la dumnezeu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: