3 comentarii

Marile teorii ale conspiratiei: holocaust, noua era mondiala, evrei etc.

Chiar dadusem de un link und ema ducea la o chestie: teorii. Cand m-am uitat, am vazut ca sunt foarte multe lucruri ce mi-au atras curiozitatea de a afla. Este vorba despre lumea in care traim, de ce a fost si ce va fi…

Bafta al citit, pe mine ma cam luase somnul ca sunt prea multe. Imi bat 2 cuie in ochi sa nu cumva sa-mi fuga. (whaterever)

Multe intamplari si evenimente au fost considerate de-a lungul timpului ca avand in ele un sambure de mister. Unele au fost explicate si intelese, pentru altele s-au creat adevarate teorii ale conspiratiei.

1 .Nasa a falsificat aselenizarea din cadrul misiunii Apollo 11 din 1969
2. Guvernul SUA sau evreii ar fi fost in spatele evenimentelor din 9/11
3. Printesa Diana a fost asasinata de serviciile secrete engleze pentru a se evita casatoria cu un musulman
4. Evreii conduc din umbra Hollywoodul si Wall Streetul
5. Scientologii guverneaza Hollywoodul (cazul Tom Cruise este cel mai cunoscut)
6. Paul McCartney a murit in 1969, cind a fost inlocuit de o sosie
7. SIDA este o boala iesita din laboratoarele rusesti sau CIA
8. Puii prajiti din fast food-uri sterilizeaza barbatii afroamericani
9. Oamenii-sopirla, sositi din spatiul extraterestru, conduc intreaga lume
10. Francmasonii formeaza cabala care trage sforile politicii internationale

DETALIERE _  PLUS TRIUNGHIUL BERMUDELOR, SIDA, HOLOCAUST, NOUA ORDINE MONDIALA..

Teorii conspirative au existat de generatii doar ca acum cu ajutorul internetul sunt cunoscute din ce in ce mai multi oameni.
Multe dintre ele sunt chiar absurde, dar majoritatea au ceva adevar in ele.

Cateva explicatii la unele teorii:

Shakespeare era seicul Zubair
Unii pretind ca Shakespeare era defapt seicul Zubair din Basra, Iraq. Altii spun ca era Francis Bacon, Christopher Marlowe, William Stanley sau altii.
Conexiunea cu Iraq este evidentiata in opera lui Shakespeare, prin asemanarile ei cu invataturile sectei islamice Sufi si ca toate datarile si chiar povestirea dovedesc ca el era poetul Iraqian Sheikh Zubair din Basra.

Răspândirea tehnologiilor de energie gratuită funcţionale a fost împiedicată de către elite bogate si guverne

Spre sfârşitul anilor 1880, jurnaliştii specializaţi în electricitate şi în ştiinţele asociate preziceau „electricitate gratuită” pentru viitorul apropiat. Descoperirile incredibile legate de natura electricităţii deveniseră ceva obişnuit. Nikola Tesla demonstra „iluminarea fără fir” şi alte minuni asociate curentului de înaltă frecvenţă. Niciodată până atunci nu existase aşa un entuziasm în ceea ce priveşte viitorul. In mai puţin de douăzeci de ani urmau să apară automobile, avioane, filme, înregistrări muzicale, telefoane, transmisiile radio şi aparatele de fotografiat. Epoca victoriană ceda locul în favoarea a ceva complet nou. Pentru prima dată în istorie, oamenii obişnuiţi erau încurajaţi să-şi imagineze un viitor utopic, îmbogăţit de mijloace de transport şi de comunicare moderne, precum şi de locuri de muncă, alimente şi locuinţe pentru toată lumea. Bolile şi sărăcia urmau să fie învinse. Viaţa urma să devină mai bună şi de data asta toată lumea urma să capete „o felie din tort”.
Ce s-a întâmplat deci? In mijlocul acestei explozii tehnologice, unde au dispărut descoperirile din domeniul energeticii? Toate acele emoţii legate de „electricitatea gratuită” nu au fost altceva decât rodul unei gândiri exagerat de optimiste pe care „ştiinţa reală” le-a dezaprobat ulterior?

De fapt, răspunsul la această întrebare este „nu”. Mai mult, contrariul este adevărat. Au fost dezvoltate tehnologii energetice spectaculoase, împreună cu inovaţii uimitoare în alte domenii. De atunci s-au descoperit metode multiple de a produce cantităţi vaste de energie, la preţuri extrem de scăzute. Oricum, nici una dintre aceste tehnologii nu a ajuns pe piaţa de consum, ca şi articol comercial.

Există patru forţe gigantice care au cooperat pentru a crea această situaţie. A spune că există şi că a existat o „conspiraţie” pentru a suprima această tehnologie conduce doar la o înţelegere superficială a lumii şi plasează vina, în totalitate, în afara noastră. Alegerea noastră de a rămâne ignoranţi şi inactivi în faţa acestei situaţii a fost întotdeauna interpretată drept „consimţământ implicit” de către două dintre aceste două forţe. Deci, pe lângă un „public nesolicitant”, care sunt celelalte trei forte care împiedică folosirea tehnologiei energiei gratuite?

Principalele forte:

1. Monopolul Financiar

în teoria economică standard există trei clase de industrie: capital, bunuri şi servicii. în prima clasă, capitalul, există trei subclase: capitalul natural, moneda şi creditul. Capitalul natural se referă la materialele brute (o mină de aur, de exemplu) şi sursele de energie (precum zăcămintele de petrol sau barajul unei centrale hidroelectrice). Moneda se referă la tipărirea „banilor”; această funcţie este de obicei treaba guvernului. Creditul se referă la împrumutarea de bani cu dobândă şi la extensia valorii economice prin depozite bancare. E uşor de înţeles că energia funcţionează în economie la fel ca aurul, tipărirea banilor de către guvern sau acordarea de credit de către o bancă.

2. Guvernele

A doua forţă care operează pentru a amâna disponibilitatea publică a energiei gratuite este reprezentată de guvernele naţiunilor. Problema aici nu este legată atât de competiţie în domeniul tipăririi banilor cât de menţinerea „securităţii naţionale”. Adevărul e că lumea este o junglă iar oamenii pot fi foarte cruzi, necinstiţi şi meschini. Este datoria guvernului „să asigure apărarea internă”. Pentru aceasta, „forţele de poliţie” sunt delegate de ramura executivă a guvernului pentru „a impune legea”. Majoritatea dintre cei care respectă legea fac asta deoarece ei cred că aşa este corect, pentru beneficiul propriu. Există totuşi întotdeauna câţiva indivizi care cred că este în avantajul lor să nu se comporte conform ordinii sociale general acceptate.

3. Înşelătorie şi necinste în cadrul „Mişcării pentru energie gratuită”

A treia forţă care operează pentru a amâna disponibilitatea energiei gratuite este reprezentată de grup de inventatori care se înşală şi din şarlatani. La periferia descoperirilor ştiinţifice extraordinare ce constituie tehnologiile reale de energie gratuită se află o lume întunecată a anomaliilor neexplicate, a invenţiilor marginale şi a promotorilor lipsiţi de scrupule. Primele două forţe au folosit constant mass-media pentru a face publice cele mai rele exemple din cadrul acestui grup, pentru a distrage atenţia publicului şi pentru a discredita descoperirile reale prin asocierea lor cu fraudele evidente.

4. Un public nesolicitant

A patra forţă care operează pentru a amâna disponibilitatea publică a energiei gratuite este reprezentată de noi, toţi ceilalţi. Poate fi uşor de văzut cât de înguste şi josnice sunt motivaţiile celorlalte forţe, dar aceste motivaţii sunt de fapt prezente şi în fiecare dintre noi.

Noua Ordine Mondială
Conform multor gânditori progesişti, Noua Ordine Mondială este o încercare, a elitelor internaţionale, de a monopoliza realitatea noastră politică şi economică la scară globală. De asemenea, se susţine că include modificări demografice, în special politicile de depopulare cu scopul reducerii supracreşterii populaţiei lumii. Implementarea cu succes a Noii Ordini Mondiale ar marca sfârşitul democraţiei, sfârşitul autodeterminării naţionale, sfârşitul drepturilor omului şi sfârşitul multor servicii publice (incluzând sănătatea şi învăţământul).

O anunţare deschisă a acestor schimbări, ar genera aproape sigur proteste masive şi violente la scară mondială. Acesta este motivul pentru care sunt introduse gradual, secret şi cu un ridicat grad de dezinformare. Utilizarea puternicelor grupuri de presiune şi a avantajelor financiare pentru coruperea politicienilor, folosirea unei reţele de activişti postaţi strategic şi utilizarea mijloacelor de informare corporatiste pentru muşamalizarea adevărului şi răspândirea propagandei, dovedesc că pregătirile pentru întreaga operaţiune a necesitat mult timp şi planificare. Lipsa opoziţiei substanţiale în interiorul sistemului, dovedeşte de asemenea prezenţa unei pânze de colaboratori benevoli care au infiltrat sistemul şi prestează “munca murdară” pentru elite. Deseori este greu de crezut că elitele au reuşit să-şi extindă puterea peste atât de multe posturi de control peste spectrul combinat al economicului, politicului şi socialului vieţii noastre. Poate aici îşi au originile scepticismul şi sintagma “teoria conspiraţiei”. Din nefericire, faptul că toate schimbările indică într-o singură direcţie, exclude posibilitatea unei coincidenţe. Oportunismul şi conformismul sunt larg răspândite într-o societate care continuă să se elibereze de orice restricţie, inclusiv valorile morale.

Ca parte a planurilor Noii Ordini Mondiale, toate sursele de valori culturale independente au fost plasate sub atac. Acestea includ instituţiile familiei şi bisericii, organizaţiile pentru drepturile omului, muncitorilor şi legii internaţionale, cât şi multe mijloace tradiţionale de promovare a valorilor morale (de exemplu, în literatură, artă şi mijloacele de informare). Suntem martorii unor încercări fără precedent de “deregularizare” a modelului familial tradiţional, a slăbirii autorităţii părinteşti şi de reducere a timpului de calitate pe care familiile îl petrec împreună. Observăm subfinanţarea, supraîncărcarea şi zăpăcirea învăţământului de stat şi a sistemului de sănătate de stat, în încercarea de a le distruge eficienţa, şi pregătirea terenului pentru privatizare. Observăm închiderea posibilităţilor recreaţionale accesibile din afara oraşelor pentru familiile muncitoare, în încercarea de a restrânge masele din clasele de jos la ghetourile urbane. Suntem martorii eforturilor de reducere a variatelor aptitudini de supravieţuire şi “meşteşugăreşti”, rezultând în dependenţa mărită a publicului faţă de serviciile statului şi corporaţiilor. Observăm creşterea costurilor vieţii la nivele nerezonabile. În consecinţă, observăm scăderea standardului de viaţă şi creşterea sărăciei, o tendinţă care face imposibilă obţinerea independenţei financiare pentru majoritatea familiilor muncitoare, o tendinţă care prinde pe viaţă oamenii în capcana ipotecilor şi împrumuturilor, o tendinţă care subjugă oamenii. Observăm creşterea sprijinului pentru multiculturalism şi deregularizarea majorităţii standardelor culturale, morale şi naţionale. Considerând că toate aceste schimări “restructuralizante” au început să aibă efect imediat după prăbuşirea Uniunii Sovietice, aceasta, de asemenea, poate fi cu greu văzuta ca o coincidenţă.

Într-o ţară bogată, poporul ar trebui să fie bogat. Un sistem care creşte bogăţia elitelor pe costul maselor, este un sistem colonial, concentrat pe exploatare. De la sfârşitul Războiului Rece, oamenii au devenit o altă comoditate.

Moartea printesei Diana

Fotograful francez era proprietarul unui automobil Fiat Uno, de culoare alba, despre care omul de afaceri Mohamed al-Fayed, tatal lui Dodi, sustine ca ar fi fost folosit pentru a provoca fatala coliziune care i-a ucis pe cei doi. Proprietarul lantului de magazine Harrods crede ca Andanson planuia sa faca publica “implicarea” serviciilor secrete britanice, MI6, in asasinarea Dianei.

La scurt timp, trupul neinsufletit al fotografului care prezenta o gaura la nivelul capului – a fost gasit intr-o padure din sudul Frantei. Era mai, 2000. Anchetatorii francezi au ajuns atunci la concluzia ca s-a sinucis. Moartea sa bizara a alimentat insa teoriile conspiratiei potrivit carora printesa Diana ar fi fost ucisa.

Ea si-a pierdut viata la 31 august 1997 intr-un accident produs in tunelul din apropierea podului Alma din Paris. Anchetatorii francezi au ajuns la concluzia ca soferul vehiculului in care se afla mergea cu viteza prea mare pentru a scapa de paparazzi si era in stare de ebrietate.

Dovezi contrare

Avocatul lui Mohamed al Fayed a sustinut, ieri, ca Andanson ar fi putut fi atacat inainte ca masina sa sa ia foc, pentru a-l reduce la tacere. Insa, in timp ce se afla in viata, fotograful a spus anchetatorilor francezi ca nu s-a aflat la locul accidentului. De asemenea, nu s-a putut dovedi ca Fiatul sau a lovit Mercedesul in care se afla printesa.

SIDA a fost creată în laborator

Mulţi cred că HIV ar fi fost produs special de oameni de ştiinţă. Conform unei variante a conspiraţiei, în spatele creării virusului s-ar afla CIA, care a dorit prin lansarea acestei boli în rândul populaţiei să distrugă minoritatea homosexuală sau pe cea afroamericană. Mulţi cred în continuare în această teorie, printre suporteri numărându-se şi câteva personalităţi. Preşedintele Africii de Sud, Thabo Mbeki, a făcut aluzie la un moment dat la această teorie, combătând explicaţia conform căreia boala ar fi apărut pentru prima dată în Africa şi susţinând că, de fapt, virusul a fost creat în laboratoarele militare americane. Publicitate Ecologista kenyană Wangari Maathai, câştigătoare a Premiului Nobel, a susţinut şi ea această teorie. Alte variaţiuni ale conspiraţiei susţin că virusul ar fi fost creat de Organizaţia Mondială a Sănătăţii (teorie susţinută de dr. William Campbell Douglass) sau de KGB. Chiar dacă cercetătorii nu s-au pus încă de acord asupra modului în care a apărut boala la om, majoritatea cred că virusul a trecut de la maimuţă la om într-un fel sau altul, cândva în anii ’30 ai secolului trecut. Primele rapoarte asupra unei epidemii de SIDA au fost redactate în 1981.

Holocaustul nu a existat
Sau în orice caz, susţin unii, numărul de evrei care şi-au pierdut viaţa în pogrom nu ar fi nici pe departe de ordinul a şase milioane, aşa cum demonstrează probele. Preşedintele iranian Mahmud Ahmadinejad susţine chiar că tot Holocaustul ar fi un “mit”, iar lagărele de concentrare nici nu ar fi existat. Istoricul britanic David Irving a fost chiar arestat şi condamnat la închisoare pentru că a negat Holocaustul. Despre fotografiile ce prezentau mormanele de cadavre din lagăre, procurorul Edgar J. Steele, spre exemplu, declara: “Toate aceste poze cu oameni slabi şi cu cadavre îngrămădite prezentau de fapt cehi, polonezi şi germani care au murit de tifos”.

Reclame

3 comments on “Marile teorii ale conspiratiei: holocaust, noua era mondiala, evrei etc.

  1. TOATA LUMEA FACE REFERIRE LA EVREI. HOLOCAUSUL TREBUIE PLATIT CU VARF SI INDESAT DE PROSTIME.MARE AFACERE. BIBLIA EVREIASCA UN MARE BUSSINES. CE SA VA MAI SPUN. FAIERII PLATESC PAGUBELE JIDOVILOR. NU SUN ANTISEMIT DAR SE CAM EXAGEREAZA SI ASTA VA FI O CRIZA.TOTUL SE PLATESTE PANA LA CAPAT.EXAGERARILE SI MINCIUNA SE PLATESTE DUBLU.

  2. ……….daca holocaustul nu a existat asta e o veste care ma intristeaza profund!
    daca a existat si prietenul ADOLF a reusit sa ucida numai 6 milioane imi pare si mai rau!
    aceasta plaga mondiala trebuie exterminata pina la ultimul evreu sionist iar sediile miilor de organizatii,loje si cacat or mai avea aruncate in aer.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: